PIZZA PUNTO

PIZZA PUNTO Pizza Punto

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 167 beoordelingen
18 feb 2020 om 11:05 - zeer lekker; - bezorgtijd wat lang, maar de bezorging zelf was aangenaam, vriendelijke bezorger..
17 feb 2020 om 10:26 Lekker en op tijd zoals altijd !
15 feb 2020 om 21:56 zéér goed
8 feb 2020 om 17:28 Zoals gewoonlijk zeer vriendelijk en lekker . Meer is niet nodig als je niet zelf wilt koken .
8 feb 2020 om 12:55 Delivery actually came too early, which resulted in us not being ready to eat, and therefore had to eat the pizzas stale rather than warm.
4 feb 2020 om 8:53 Lekkere pizza en snelle levering!
3 feb 2020 om 16:37 The messenger was a bit late due to external causes but we compensated by buying himself a bottle of Sprite. Good service!
2 feb 2020 om 19:35 Tweede kans nadat de eerste volledig de mist inging maanden geleden (aangebrand en te laat). Pizza was lekker. Helaas wel niet meer echt warm. Levering was met serieuze vertraging, maar vriendelijk gecompenseerd met excuses en twee gratis drankjes.
1 feb 2020 om 18:13 Zonet terug besteld en zie dat ik een beoordeling kan doen voor mijn vorige bestelling . De bezorger was hier zeer snel en vriendelijk . Ik heb echt genoten van mijn maaltijd . Beter dan zijn enige concurrent !!!
26 jan 2020 om 15:45 Zeer vriendelijke bezorger . Pizza pita speciale was zeer lekker en warm . Ik blijf een tevreden klant .